KontorshotelletBlåa Huset

Kontorshotell i Malmö.

Fraternal Invests kontorshotell i Blåa Huset vid nya Fosie är kanske Skånes mest moderna mötesplats för dig som vill hyra ett eller flera rum till din verksamhet i en flexibel lösning. 

Beläget på tredje våningen i Blåa Huset, i en genomtänkt och påkåstad interiör får du ditt eget rum som låter dig fokusera på arbetet utan distraktioner från andra.

Med nära anslutning till såväl yttre som inre ringvägen får du ypperliga bilförbindelser med en relativ central punkt i Malmö stad.  Parkeringsplatser med laddstolpar för el- och hybridbilar finns naturligtvis på fastigheten.

De som sitter här idag är till stor del inriktade mot bygg- och anläggningsbranchen, där man drar mycket nytta av varandras kompetens och nätverk.

Här finns allt redan på plats – det enda du tar med dig är dina personliga tillhörighet.

Topputrustade och moderna lokaler med en känsla av elegans och lyx.

I Blåa huset har du alltid ditt eget rum.

Hos oss sitter alla hyresgäster i enskilda och låsbara rum. Alla arbetsplatser är inredda med höj- och sänkbara skrivbord, en ergonomisk och högkvalitativ arbetsstol, ett rymligt förvaringsskåp. Det finns även en besöksstol, klädkrokar, solavisande rullgardiner, gardiner och en skrivtavla i alla rum samt nedpendlad skrivbordsbelysning. 

Det är med andra ord bara att flytta rakt in – allt finns redan på plats hos oss, så du kan fokusera på din kärnverksamhet till 100% från dag ett.

Mötes och konferensrum.

Som hyresgäst på kontorshotellet Blåa Huset så har du fri tillgång till flera bokningsbara konferens- och mötesrum av yppersta klass.

Det stora konferensrummet rymmer 12 personer, och går givetvis att skärma av från all insyn via de stora glaspartierna på bägge långsidor. Det andra konferensrummet har plats för 8 bekvämt sittande deltagare. I bägge rum finns stora skärmar som du trådlöst kan koppla upp din utrustning till.

Utöver detta så finns det även två stycken mötesrum med plats för 4 personer i vardera. För dig som pratar mycket i telefon och vill sitta helt avskärmad från såväl ljud som insyn så har du möjligheten att använda ett av våra två telefonrum.

Vad säger våra hyresgäster?

AndersEkelund_Novum
Planlösningen, interiören tillsammans med den geografiska placeringen gjorde valet tämligen enkelt när vi placerade vår verksamhet i Blåa Huset.

Vi gillar att det är väldigt annorlunda här, och skiljer som mot mer traditionella kontorshotell. Branschen som vi representerar har en konservativ syn på faciliteter vilket gör att vi med enkelhet kunde matcha upp vår egen idé om att vi vill vara unika på alla vis. Även då på kontorssidan vilket är en häftig aspekt i sammanhanget.

Aldrig har det känts så lätt att bjuda in både kunder och leverantörer till sitt kontor. Att få visa upp något som kan spegla upp oss själva göra att kopplingen i vår röda tråd verkligen genomsyrar allt vi har ambition till att förverkliga. Första intrycket spelar verkligen roll i allt vi gör och vad är då bättre än att börja med att imponera med var vi sitter och vad vi som bolag sätter värde i.
Anders Ekelund, Novum Installation
Patrik_175px
Lokalerna är väldigt fina och det geografiska läget passar oss väldigt bra med närheten till malmös stora trafikleder.

Det som sticker ut här är alla fina mötesrum och vi uppskattar verkligen att man arbetat med ljudisolerande rum. Vi hoppas och tror att vår närvaro hör ska gynna affärerna, då övriga företag som har sin verksamhet här också är i byggbranchen.
Patrik Nilsson, Kamic Installation
IngemarMABI
Här sitter jag på en plats med närhet både hem som till viktig infrastrukur, där nätverkandet i huset och människorna bakom affären är bra.

Konceptet håller hög klass, där man enbart arbetat med högsta tänkbara kvalitet på allt från möbler till byggmaterial. Man känner en enorm vällust av att komma till kontoret. En väldigt trivsam miljö som är trevlig för alla sinnen.
Ingemar Carqueija, MABI Syd
martinLidwall
Vi valde att sätta oss i Blåa Huset av flera anledningar. Läget är bra, lokalerna är väldigt fina och nätverkandet och samarbetet med andra hyresgäster är kanon, då det sitter mycket "byggfolk" här.

Enkelheten att allt ingår i hyran gör det väldigt bekymmersfritt!
Martin Lidwall, Holmströms Rör

Som hyresgäst har du alltid tillgång till...

Ultrasnabbt Wi-Fi

Med hastigheter på 1000/1000 Mbps blir din uppkoppling aldrig en flaskhals i din verksamhet.

Skrivare/Scanner

Toppmodern utrustning för utskrifter och scanning av dokument finns alltid till förfogande. Utskrifter sker till självkostnadspris, där du använder din tagg.

Kaffe & Te

Självklart så ingår bryggkaffe, te och vatten i hyran. Det finns även en kaffemaskin med specialdrycker, där du betalar med kort eller din tagg.

Parkering med laddmöjlighet

Till kontorshotellet Blåa Huset finns det 25 parkeringsplatser. Samtliga med moderna laddstolpar för din el- eller laddhybridbil.

Samt...

Åtkomst 24/7

Grindarna hålls öppna mellan 06:00-18:00 på vardagar. Övriga tider ringer du ett samtal från din telefon så öppnas de. Vi värnar om en hög säkerhet.

Städning

Allmäna och gemansamma ytor städas regelbundet av kunniga lokalvårdare. Kök, lounge, mötes- och konferensrum samt toaletter. Städning till ditt eget rum kan alltid köpas till.

Postbox

Som hyresgäst får du en egen låsbar postlåda med ditt företagsnamn på.

Gemensamma aktiviteter

Med jämna mellanrum anordnas gemensamma aktiviteter, frukostar och After Works.

Bland mycket annat...

Våra Priser.

Singelrum

6 595 SEK/mån
exklusive moms

Dubbelrum

12 095 SEK/mån
exklusive moms

Just nu har vi lediga kontorsplatser.

Är du intresserad av att hyra en plats? Just nu finns det öppningar. Kontakta oss redan idag för att säkra din plats!

303

Kontor 303
Dubbelrum

304

Kontor 304

305

Kontor 305

306

Kontor 306

307

Kontor 307

308

Kontor 308

309

Kontor 309

310

Kontor 310

311

Kontor 311

312

Kontor 312

313

Kontor 313

314

Kontor 314

315
Kontor 315
316

Kontor 316

326

Kontor 326
Dubbelrum

327

Kontor 327

328
Kontor 328
329

Kontor 329

330

Kontor 330

331

Kontor 331

332

Kontor 332

333

Kontor 333

334

Kontor 334

335

Kontor 335

336

Kontor 336

337

Kontor 337

338

Kontor 338

339

Kontor 339

WC
WC
HWC
WC
Konferensrum

Konferensrum, 12 personer. GINO

Konferensrum

Konferensrum, 8 personer. Dixon

Mötesrum

347 Mötesrum

Mötesrum

319 Mötesrum

Telefon

Telefon

Skrivare

Kopiering/Skivare

KÖK
Lounge

Lounge/Kaffe

Entré

Entré/Lounge

Lunchrum

Några av våra hyresgäster.

Om Blåa Huset.

Bygget av Blåa Huset blev färdigställt under 2021, och är beläget på Lockarpsvägen i det som av många kallas för “Nya Fosie Industriområde”. Ett bygge där hållbarhet och miljöaspekten hela tiden varit i fokus. 

Med 208st solcellspaneler på taket, 53 parkeringsplatser med intelligenta laddstolpar från ChargeNode  – tillsammans med Swegons senaste uppvärmnings – och ventilationssystem som är appstyrt och anpassningsbart rum för rum, därmed väldigt energisnålt gör byggnaden näst intill självförsörjande.

Huset består genomgående av beständiga och högkvalitativa byggmaterial, för att hålla länge. Stommen är exempelvis i solid betong, i tak har man satt extra isolering för en mer klimatsmart uppvärmning. 

Plan 1 & 2 inkvarterar APQ på ett längre hyresavtal, och på tredje plan är det fina kontorshotellet beläget. Hissen går ändå upp till fjärde plan, där utgången till den trevliga takterassen finns. Härifrån har du en vacker panoramavy över öresundsområdet.

Under hösten 2022 kommer vi släppa en energirapport hur huset har varit under sitt första år i drift.

Kontakt

Mattias Feldt

Branko Bogicevic

Galleri